× SALE! Spara upp till 40%

Bagom Be A Wear

 
Butikens sammansättning

Butikens sammansättning

Be A wear är en konceptshop med några av de mest organiska klädmärkena världen känner till.

Försöket att inte kompromissa med hållbarhet och korrekta arbetsförhållanden var startskottet för Be A Wear. Efter månadslånga renoveringar av lokaler som en gång höll en gammal bar öppnade vi äntligen i juli 2017. Strax ett år senare öppnade vi en källare som snabbt fylldes med flera läckra hållbara produkter.

Butiken är byggd med samma omsorg för miljön som de produkter vi säljer. För att nämna några saker är det mörka golvet 100% bambu, lamporna är gjorda av återvunnet glas och färgen på väggen är 100% fri från skadliga kemikalier.

Vår fysiska butik i Köpenhamn är mer än bara en butik med en stadsbiljett. I butiken har vi hela tiden valt ut de mest hållbara och koldioxidvänliga materialen.

I framtiden hoppas vi välkomna dig till ännu fler konceptbutiker runt om i Europa.
 
Produkterna

Produkterna

Be A wear är en konceptshop med några av de mest hållbara och organiska klädmärkena världen känner till.

Vi har nu över 20 märken / företag som vi köper från, som sträcker sig från hårelast av ekologisk bomull till jackor av plastflaskor.

Vi kunde helt enkelt inte låta bli att gräva ännu djupare in i den hållbara världen, så vi bestämde oss för att ägna ett avsnitt i butiken till fantastiska hållbara vardagsprodukter. Bland annat kom tvålstänger, drickburkar, deodoranter, krämer och till och med ekologiska godis genom nålens öga! Vi kanske har ätit en del av det själva, men det finns också något till salu.

Det har varit en bra inlärningsprocess om de olika certifieringarna som säkerställer hela produktionen, från råa organiska material till färgning utan skadliga kemikalier till socialt ansvar och rättvisa arbetsförhållanden har lett till de varumärken du nu ser i Be A Wear.

Vi vill inte ha farliga och skadliga kemikalier i våra kläder eller stödja orättvisa eller farliga arbetsförhållanden. Det är därför vi alltid ser till att det finns dessa oberoende tredjepartscertifieringar och regler som ger dig en garanti för vad du köper från oss.
 

Teamet på Be A Wear

En passionerad ägare och ett dedikerat team arbetar under högt tryck för att ge dig en fantastisk upplevelse i vår onlinebutik såväl som vår butik. Vi vill visa dig att ekologiska och hållbara kläder inte behöver vara tråkiga eller dyra.

Vårt uppdrag är att ge alla möjlighet att köpa ekologiska kläder som produceras på de mest hållbara sätten, som också är djärva och fashionabla - och dessutom till priser som de flesta kan delta i.

Modeindustrin är en av de mest förorenande branscherna i världen. Vår vision är att förändra den traditionella klädindustrin till det bättre.